DHL Parcelshop

Hulzinga Tweewielers is tevens een DHL Parcelshop. Iemand verrassen met een leuk cadeau? Online iets gekocht? Met DHL kunt u makkelijk een pakket versturen, en dat al vanaf € 5,-

Online winkelen en verkopen is nu een stuk makkelijker. Bij ons als DHL Parcelshop kunt u pakketten afhalen of versturen wanneer het u uitkomt. Doordeweeks, ’s avonds maar ook in het weekend. De DHL Parcelshop is altijd dichtbij voor u.

Pakket ontvangen

Heeft u online een bestelling gedaan? Zodra het pakket klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail/sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvangt u nog een herinnering. Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

 

 

Pakket versturen

Nu een pakket versturen en bij ons afgeven? Maak eenvoudig uw zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons en geef het pakket af in onze winkel. Online en via e-mail/sms blijft u op de hoogte van de status van uw pakket.

DHL Parcel Shop: Altijd dichtbij voor jou