Samen veilig op weg met een Duofiets

Wilt u fietsen, maar kunt u niet goed zelfstandig de weg op? Vindt u het leuk om er samen op uit te gaan, maar is het mogelijk dat u misschien de controle over uw fiets verliest?

Deze Duofiets is een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. De zittingen zijn eventueel ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt.

De wendbaarheid van de Duofiets is enorm, met twee wielen helemaal achter en één voorwiel kan hij om zijn eigen as heen draaien. Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of de berijder (eventueel verplicht) mee trapt. U kunt zelf bepalen hoe u samen fietst, zo kunt u met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen.

Met een elektromotor heeft u een trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven duofiets helemaal geweldig maakt. De Duofiets wordt veel gebruikt door instellingen, tehuizen, particulieren en gemeenten bij personen die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen en is te huur (in de regio) bij Hulzinga Tweewielers.

Neem contact met ons op voor meer informatie!