Vakkundig advies en goede service

Dat is waar Hulzinga Tweewielers voor staat. Maar Hulzinga Tweewielers is meer dan dat. Want naast fietsen (nieuw, tweedehands of verhuur) vindt u in de winkel een uitgebreid assortiment aan fietsonderdelen, regenkleding en andere accessoires. Tevens zijn wij DHL servicepoint, dus u kunt bij ons ook uw pakketje ophalen of afgeven.

Nieuwe fiets kopen? Bij ons heeft u keuze uit een breed assortiment aan nieuwe fietsen. Op zoek naar een tweedehands dames- of herenfiets, kinderfiets, stadsfiets, elektrische fiets of mountainbike? Ook dán kunt u uiteraard bij ons terecht! Kom langs in onze gezellige showroom/werkplaats!

Een greep uit ons aanbod:

De elektrische fiets: Heerlijk ontspannen genieten. En een steuntje in de rug als het nodig is. Elektrisch fietsen is ideaal om je grenzen te blijven verleggen.

De stadsfiets: De drukte. Al die mensen. Oftewel een bruisend dorp of stad. Dit voelt als thuis Stadsfietsen waarmee je je soepel door het stadsverkeer beweegt.

De toerfiets: Uitgestrekte fietspaden. Lange tochten. Heerlijk erop uit met je toerfiets. Lekker sportief bezig Fietsen met een sportief karakter voor wat langere toertochten.

De kinderfiets: Vanaf nu moet je kind het zelf doen: fietsen! Als een kind zo blij! Vrolijke fietsen om je kinderen veilig te leren fietsen en te laten ontdekken.